Stall Stensundas blogg

Stall Stensundas blogg

En blogg om Stall Stensunda, hästhantering och ridning


Morgondemo

TräningPosted by Catrin 2018-08-26 22:58
Igår hade vi besök av instruktörer från Ecole de Légèreté. Det var Anna Wallén, Lena Danius och Lena Kjellsson. De har hållit demo hos oss tidigare, och det är alltid mycket trevligt. Vi är numera ganska många som strävar mot en hållbar dressyr, där målsättningen i första hand är att gymnastisera hästarna och göra dem bäringa och hållbara, snarare än att vinna tävlingar. Kul att se flera som arbetar i samma anda.

Dagens demo handlade om galopp, och Anna Wallén hade förberett presentationen som Lena Danius höll. Det var mycket pedagogiskt upplagt, och demonstrerades tydligt och bra.

Det var många besökare, ca 50 stycken. Tack för detta!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sanna 2018-09-06 21:49

Hej Catrin! Vi bor i närheten av stallet och går ofta förbi era fina hästar. Min dotter är 9år och har ridit i tre år och går idag på ridskola två gånger i veckan. Jag undrar om det finns någon hos er som skulle vara intresserad av lite hjälp i stallet av min dotter då hon vid varje tillfälle hon kan gärna andas häst och är i stallmiljö. Hon är väldigt duktig och orädd och skulle dö av lycka om det finns någon ponny som behöver lite extra kärlek. Kontakta mig gärna om det kan vara av intresse på något sätt. Mvh Sanna sanna.basualto@hotmail.com