Stensunda Ridklubbs blog

Stensunda Ridklubbs blog

Stensunda ridklubb har nu fixat en blogg!

Klubbens aktiviteterPosted by Fanny Thu, February 01, 2018 21:35
Hejsan och välkommen!smiley
Det här är Stensundas ridklubbs blogg! Här kommer det främst skrivas om aktiviteter som ridklubben anordnar och ansvarar över. Men också om vad som tidigare anordnats, vad som pågår i styrelsen, vad som händer i stallet med mera. Jag som skriver heter Fanny är ordförande för stallets väldigt lilla ungdomssektion. I och med det sitter jag med i styrelsen som ungdomsrepresentant och det har jag varit sen sommaren 2016. Genom styrelsen har jag nu fått ansvar över skriva på klubbens blogg.

Jag tänkte kort berätta lite om mig. Jag kom i kontakt med stensunda första gången i slutet av 2011 och fick min första medryttarponny här i början på 2012. Sedan dess har jag stannat och hunnit med flertalet medryttarhästar, en fodervärdsponny och nu familjens alldeles egna häst. Vi har ett svenska halvblod sto på 15 år som heter Prisma, henne har vi haft sedan sommaren 2016. Min mamma är stallchef för nedre stallet så utöver styrelsen gör familjen även mycket för anläggningen i sig.

Jag ser framemot att få skriva mer om Stensunda ridklubb men också stallet, hästarna, mig och Prisma med mera. Avrundar med lite blandade bilder från åren på stendsunda. Jag och Prisma på stallets årliga familjedag 2016.

En utav dessa familjedagar hade vi även häst och vagn som en aktivitet!
Styrelsen fixade en sommarfest med grillning och lite små prat.
Tror det här var 2016.

Jag och min medryttarhäst Hazena som jag hade 2014.

  • Comments(0)//stensundaridklubb.stallstensunda.se/#post0