Stensunda Ridklubbs blog

Stensunda Ridklubbs blog

Förberedelser för vår aktiviteterna

Klubbens aktiviteterPosted by Fanny Wed, March 28, 2018 09:36
Halloj!
Det är full fart i stallet! Våren börja smyga sig fram och i samband med det börjar även klubbens årliga vår aktiviteter rulla igång med planering och förberedelser. Familjedagen den första maj är i full gång med träningar och planering. Och klubben har också satt ett datum för stallfesten. Utöver det har klubben i år bestämt sig för att anordna lite fler tävlingar/pay and jump och WE. Dessutom är ju våra ridningar för barn väldigt uppskattade så det planeras och fixas med också.

Med andra ord så är det mycket på gång i klubben! Det som ligger närmst just nu är ridning för barn lördagen den 7/4. Jag var i stallet igår och fixade skyltarna som står vid vägarna. Med hjälp av Catrins idéer gjorde vi i ordning så att skyltarna skulle synas och vara lätta att ändra datum och tid på.

Så här såg skyltarna ut innan.
Jag hade tidigare bara skrivit med en penna på papper som jag sedan plastat in med vanligt plastfolie. Syntes inte jätte bra och var inte speciellt snyggt.

Med större utskriva lappar, lite laminering, klipp och tejpande och hjälp av Anna-Karin som också är med i klubbens styrelse. Fick vi till ett par riktigt snygga skyltar!

Så nu har vi ett par riktigt snygga skyltar inför vår ridning för barn den 7 april!

Under tiden jag fixade med skyltarna, motionerade Mamma Prisma, och precis innan klockan 19.00 var jag nere i stallet och mockade Prismas box och fixade Prismas mat. När klockan var 19.00 var det styrelsemöte. Vi pratade mycket om våra kommande tävlingar, framförallt den Pay and WE kombinerat med klubbtävlingen vi ska ha den 21 april. Och även vår pay and jump som kommer i slutet av maj.

Här sitter vi samlade på möte! :)

Utöver det som händer i stallet, ser jag fram emot påsklov som börjar redan på fredag! Jag och familjen ska ner till min morfar som bor i Småland över helgen. Lina och Johanna hjälper oss med Prisma under tiden!

Så länge önskar jag er en glad påsk så hörs vi snart igen!smiley


  • Comments(0)//stensundaridklubb.stallstensunda.se/#post3