Stensunda Ridklubbs blog

Stensunda Ridklubbs blog

Familjedag och Pay and jump

Klubbens aktiviteterPosted by Fanny Sat, April 28, 2018 20:01
Klubben och stallet är i full gång med att planera aktiviteter. Närmast nu är stallets traditionella familjedag. Det är i full gång med träningar och genrep! Familjedagen ordnats stallet, och är inte en del av klubbens ansvar. Men alla i stallet blir ju involverade i familjedagen och det är en väldigt rolig dag, så den är definitivt värd att nämnas.

Det väntas många roliga moment i år, precis som vanligt. Barnridning, WE, tornespel, hästfotboll, rasvisning mm! Prisma kommer vara med på barnridningen, samt kommer jag visa henne på rasvisningen. Jag själv kommer vara bågskytte vid tornespelet och vara markpersonal på det moment som kallas "galna upptåg". Den första maj klockan 12-15 är vi i full gång! Kommer bli väldigt roligt!


Jag och Prisma från familjedagen 2017 när vi gör WE momentet "grinden".
Foto: Johanna Bilxbo

Klubben planerar också att ha en pay and jump and cross den 27 maj.
Vi kommer ha klasser från 50 cm till 90 cm. Samt den sista klassen kommer vara med dom fälttävlans hinder vi har i paddocken. Totalt blir det 6 klasser!

Vad planerna är än så länge så kommer jag att vara speaker även den här dagen. Jag ser framemot att se ekipagen och hoppas på en bra dag för träningstävling!

Länk till propositionen här: http://stallstensunda.se/StensundaRidklubb/kurser.html

  • Comments(0)//stensundaridklubb.stallstensunda.se/#post5