Stensunda Ridklubbs blog

Stensunda Ridklubbs blog

Planering i styrelsen och jag ramlade av Prisma

Klubbens aktiviteterPosted by Fanny Tue, February 20, 2018 22:24
Hejsan!
Nu har det gått ett tag sedan jag skrev första inlägget och sedan dess har det hänt en del roligt i stallet och inom klubben. Styrelsens har haft årets riktiga första möte där jag tyvärr inte kunde närvara. Däremot har jag fått tagit del av det som togs upp och jag vet att det är mycket roliga planer på gång. Bland annat är det enskilda tillfällen med ridning för barn och stallets mycket uppskattade familjedag som är den första maj!

Familjedagen är uppskattad för både deltagare och besökare, innan själva familjedagen ligger mycket träning och planering. Det har kommit fram många roliga förslag, WE, lite roliga tävlingar till häst, hästfotboll mm. Jag ser fram emot att börja delta på träningarna!

Utöver träningar till familjedagen har Cecilia som är hyresgäst på Stensunda anordnat tider då ridhuset fylls med olika bomövningar där hästar och ryttare i stallet får vara med. Jag och Prisma har varit med båda dom två gånger det hittills har anordnats. Det har varit en väldigt rolig och nyttig träning!


Jag och Prisma hoppade en del i höstas, sedan dess har vi inte hoppat speciellt mycket. Men för någon vecka sedan tog jag och en tjej i stallet tag i det och byggde upp lite hinder. Det gick toppen bra, Prisma var glad över att få hoppa igen, kanske lite väl glad över att få hoppa och gjorde lite glädjesprång så att jag hamnade på marken. Som tur var gick det bra, fick en spricka i fingret men inget värre.

Bild från en fin morgon då jag och mamma varit och morgonfodrat hästarna.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.