Stensunda Ridklubbs blog

Stensunda Ridklubbs blog

Det här har hänt på senaste tiden

Klubbens aktiviteterPosted by Fanny Sat, April 28, 2018 19:20
Hej!
Nu var det ett tag sen senast och under tiden har det hänt en del! Vi hade en väldigt lyckad barnridning. Styrelsen har hunnit beta av minst ett möte och vi har haft en klubbtävling/pay and WE. Vilket jag tycker var riktigt roligt! Det var längesen klubben anordnade pay and WE/jump/ride så det var på tiden! Jag var funktionär på en tävling vi anordnade här när jag var medryttare, sedan dess har jag verkligen längtat att få ha tävling här igen.

Denna gången fick jag vara speaker samtidigt var jag också andra tidtagaren. Vi hade många väldigt duktiga ryttare både hemma ekipage och flera som kom från andra stall. Väldigt roligt att se!


Det har också blivit lite ändringar i nedre stallet. Hästar som fått flytt runt i hagarna samt en att vi haft en städdag. Det är ju inget som klubben håller i, men min mamma eftersom hon är stallchef för nedre.
Just nu står Prisma och Darrow i samma hage. Det förväntas att bli mer förändringar inom en snar framtid. Men just nu är vi väldigt glada över att Prisma och Darrow får stå tillsammans. Förra sommaren var dom på samma bete och var riktigt nära kompisar då.

Jag tänkte också bjuda er på en bild från dagens städdag. På bilden ser en en traktor och i traktorns upphöjda skopa står jag. Vi högtryckstvättade ridhusväggen så att den är mindre grå/grön av allt smuts och mera röda. Jag tycker resultatet blev riktigt bra så nu är det fint till familjedagen den 1 maj.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.